Skönhetsoperationer fur alles


skrivet den 08 mar av Emma, klockan:00:47

 It´s a wonderful world har ju kommit ut som en cover nu, kommer inte ihåg vad tjejen som gjort den heter men den är riktigt skön.
Kommer osökt att tänka på den när jag ser ytterligare ett helt sjukt ideal som dessutom ( som vanligt ) försvaras och det inte minst med värsta lama klichéerna.
http://www.expressen.se/noje/extra/1.2357416/tranaren-forsvarar-en-smal-megan-fox 

Det är Megan Fox som syns halvnäck i en reklam för Armani och som nu många retat upp sig på.
Hon ser helt sjukt smal ut på fotona men hennes PT försvarar detta med  ”Att det är generna”, hon försöker äta upp sig bla bla bla.
Som vanligt alltså.

För det första så kan man fråga sig varför de inte kan komma på ett lite mer trovärdigt sätt att bemöta kritiken än samma som alla andra med (eller inte) ätstörningar använder sig. Förresten så luktar bilderna sjukt mycket retuschering med tanke på att man faktiskt ser revbenen på ryggen!!! På tjejen (vilket ju är just sjukt smalt) så kan man undra hur mycket av brösten och rumpa som är verkligt och hur mycket som är photoshoppat (Alternativt att hon genomgått seriös Bukplastik och andra skönhetsoperationer eller dylikt).


Men för det andra och än viktigare, ponera att det faktiskt skulle vara sant och att det dessutom inte ligger en massa photoshop bakom. Spelar det verkligen så stor roll då?
Är inte idealet i sig lika förbannat sjukt i alla fall, är det verkligen något som bör framställas som snyggt och finns det verkligen de som tycker att det är snyggt.Finns ju så många andra sjukt snygga och vältränade kvinnor att välja bland att det känns väldigt underligt att hela tiden välja de ”värsta” exemplen.Eller så får vi väl allihop genomgå plastikkirurgi om det verkligen ska vara meningen att man ska se ut på deta vis. Är det vad designers och diverse modeföretag vill, skönhetsoperationer fur alles! 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed