Stopp i avloppet och högtrycksspolning


skrivet den 09 jun av Emma, klockan:11:04

JÄÄÄJ, vilken trevlig start på dagen. Stopp i hela satans avloppet, bara att ringa bovärden så de får komma hit och köra en högtrycksspolning för att få ordning på eländet. Vissa dagar önskar man verkligen att man aldrig stigit upp ur sängen alltså.

 

På tal om högtrycksspolning, i Indien är det några elefanter som gåt rena bärsärkargången och bla dödat några människor! Konstigt att det är så hemskt egentligen med tanke på hur många elefanter människan dödat!

Men hur som helst, varför i hela fridens namn använder de inte högtrycksspolning av något slag för att få väck dem, eller vattenkanoner etc. Borde ju vara både det skonsammaste och minst farliga sättet att driva iväg dem.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2462902/tva-elefanter-gick-barsark-en-dod

 

Men erkänn att det är ganska tragikkomiskt egentligen, vi människor dödar tudentals djur varje dag, alltifrån djur vi äter upp till djur vi jagar mer för nöjes skull såsom tex elefanter och annat storvilt. Men jäklar vilket liv det bli när någon enstaka människa blir dödad, inte bara i detta fall utan även som förra året när det var hajjar som tog människor. Konstigt att djuren är monster när de dödar oss men vi själva är helt ok när vi slaktar mängder av djur liksom..

Missförstå mig rätt, jag både äter kött och använder läder men och för mig är det ett ganska så stort men jag använder aldrig pälsar, elfenben eller skinn från tex krokodiler etc. Jag tycker den hanteringen är grymt fel och absolut inte något jag vill stödja på något sätt över huvud taget!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed