Var får man tag i konstbetong?


skrivet den 09 jun av Emma, klockan:11:24

Undrar lite om hur man går tillväga för att få tag i konstbetong, har en rolig idé jag vill testa på men vette fan var man köper konstbetong.

 

Mainstream stil är inte riktigt min stil, jag vill gärna ha lite mer speciella inredningsdetaljer. Ibland blir det bra, ibland inte alls men vi får väl se hur detta blir i verkligheten.

 

Pratade just med min syster, hon och hennes man separerade för ett tag sen och nu är det tredje världskriget om barnen, fattar inte att man låter det bli på det viset inte minst med tanke på hur det faktiskt skadar barnen. Ens egna barn, vill man utsätta dom för såna småaktigheter???

Senast i raden av stridsfrågor är barnbidraget, som det är nu är det syrran som får det men nu vill ex gubben ha halva eftersom han ska föreställa ha barnen halva tiden. Bara det att han så gott som aldrig har dom så mycket som han har rätt till. Alltid annat som kommer i mellan, tex golf, krogrundor m.m.

Hade ju såklart vart en helt annan sak om han faktiskt haft dom lika mycket som syrran men som det är nu har han dom kanske i snitt 5-7 dagar i månaden!

Dessutom är han inte alls i behov av pengarna, det är bara ytterligare ett sätt att jäklas med syrran.

 

Tydligen finns det på förslag att barnbidraget snart ska delas lika mellan försäldrarna oavsett

http://www.expressen.se/ekonomi/1.2463587/forslag-dela-barnbidrag-lika

 

Vet inte riktigt vad jag tycker om detta just därför att det inte alltid stämmer med verkligheten men i de fall det gör det så ska det självfallet delas upp.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed